KOMPLET giver dig overblik over din biløkonomi

Finansiering, forsikring og en service- og reparationsaftale til en fast månedlig pris. Med KOMPLET er det nemt at overskue budgettet over din biløkonomi.

Rente

CUPRA KOMPLET. Inkl. kasko- og ansvarsforsikring hos Alm. Brand Forsikring A/S. Forudsætter kreditgodkendelse og BS-betaling. Finansiering via VWSF A/S. Læs mere på  www.vwsf.dk/privat/finansiering. Service- og reparationsabn er inkluderet og omfatter foreskrevne serviceeftersyn og reparationer, der er nødvendige som følge af normal drift og slitage. Ekskl. forbrugsvæsker, dæk, eftermonteret udstyr, karosseri-, lak- eller rustbeskyttelse, forsynskontrol, syn, kosmetiske skader, interiør, lygter, spejle og glas, karosseri, rengøring, skader dækket af alm. forsikring eller som følge af udefrakommende omst., tyveri, hærværk, punkteringer mv. Se vilkår på semler.dk/servicevilkår/bundled

Generelt: Forbehold for pris-, rente-, afgiftsændringer og trykfejl. Pris gælder kun privatpersoner. Alle beregningerne er vejledende og kan ikke betragtes som et endeligt tilbud. Gyldigt tilbud skal indhentes hos en CUPRA forhandler. Alle beløb er indeks 2021. Der er 14 dages fortrydelsesret på kredit- og forsikringsaftaler.